Καλώς ορίσατε στην Αλόννησο και το ξενοδοχείο Λιαδρόμια.

From

Hotel Liadromia - Alonissos
Hotel Liadromia – Alonissos

Είμαστε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο με καθαρά σπιτική, οικογενειακή ατμόσφαιρα στα πρότυπα ενός boutique hotel.
Το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και λόγω της εξαιρετικής του θέσης (κέντρο-απόκεντρο), συνδυάζει ησυχία και πρόσβαση στο Πατητήρι σε μόλις 3′ με τα πόδια.
Ολος ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελείται από χειροποίητες κατασκευές υψηλής τέχνης, όπως κουρτίνες κεντημένες και φτιαγμένες στο χέρι, παλιές αυθεντικές φωτογραφίες, πίνακες λαϊκής ζωγραφικής, παλιά έπιπλα κ.α.
Καθημερινά είσαστε σε επαφή και σας εξυπηρετούν τα μέλη της οικογένειας των ιδιοκτητών, όπου σε μια σπιτική ατμόσφαιρα σας βοηθούν με ξεναγήσεις και άλλες πληροφορίες να απολαύσετε και να χαρείτε τις διακοπές σας.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί με πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν συσκευασίες μιας χρήσης και άλλες δραστηριότητες που σκοπό έχουν την προστασία και την ανάδειξη του θαλασσίου πάρκου στα πλαίσια του οικοτουρισμού.
Η ικανοποίηση της πελατείας μας σε ένα περιβάλλον φιλικό, κατάλληλα διαμορφωμένο για ευχάριστες διακοπές έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να παραμένουν σταθεροί οι πελάτες αλλά και να το συστήνουν και σε άλλους.


Discover More Rooms